If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес засякох черна 155-ца с много добри стикери, паркирана пред 12-ти блок на технически университет София. Имаше и детелинка и предположих, че е на някой колега от форума Прав ли съм ?
В събота на Трифон Зарезан по старо му и Св Валентин по католически видях колата на digitalundgrd, той си знае къде, а дано се оправи бързои и да е на линия
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Бе и аз я видех там вече два пъти, третия път като минавам дано я няма че да се освободи едно паркоместо.....
Неска на Тракията до ПД една черна шуменска 156 2.0 с 56 в номера беше спряна от куките, дано се е разминал леко......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
В събота на Трифон Зарезан по старо му и Св Валентин по католически видях колата на digitalundgrd, той си знае къде, а дано се оправи бързои и да е на линия
Бе и аз я видех там вече два пъти, третия път като минавам дано я няма че да се освободи едно паркоместо.....
Неска на Тракията до ПД една черна шуменска 156 2.0 с 56 в номера беше спряна от куките, дано се е разминал леко......
Ехааа най-накрая и мен да ме засекат Жалко, че я виждате в такова състояние...
Аз пък днес ходих да си я видя, че ми домъчня
До края на месеца пак ще съм на линия, ако всичко върви по план
Мерси за пожеланията колеги
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
я веднага да си каже кой колега от кюстендил с червена 155 ме гони днес за софия към 17:30,кара по мен доста време и като спрях ми свирна.веднага да си казва кой е
Кой е колегата да му се накарам......Това са снимки от Комо в Младост 4, а след ден два не ми даде път в студентски град аз излизах от улицата при лападунди, след него ме пусна колега с 155-ца сива. Ей
Attached Files
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Днес видях едно червено GTV паркирано до книжарницата на МГУ с номер 5155, софийски. Това беше около 12.30ч.
Да си признава, кой ми е колега по кола и по образУвание!
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment